Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 30.07.2024 09:27

İki Japon devi Sompo ve Honda'dan iş birliği

Sigortacılık sektörünün öncü markası Sompo ile dünyanın en büyük motor üreticisi Honda güçlerini birleştirdi. Standart kasko ürünü teminatlarına ek olarak yetkili servislerde orijinal parça ile onarım ve sınırsız anahtar kaybı teminatını da kapsayan Honda Kasko, müşterilerine sağladığı önemli ayrıcalıkları Sompo güvencesinde sunuyor.
İki Japon devi Sompo ve Honda'dan iş birliği

Sompo Sigorta'nın kasko alanındaki uzmanlığı ile Türkiye’nin önde gelen otomobil markası Honda, kasko ürünüyle Honda marka otomobil sahiplerine geniş kapsamlı teminatlar ve özel avantajlar sunuyor. Honda Kasko ile müşteriler, standart kasko ürünlerini kapsayan tüm teminatlara ek olarak araçlarını markanın yetkili Honda servislerinde orijinal yedek parçalarla onarım imkanına sahip oluyor. Buna ek olarak sınırsız anahtar kaybı teminatı da bu üründe standart olarak yer alıyor. Ayrıcalıklı teminatların Sompo güvencesinde yer aldığı bu özel ürün, Honda marka otomobil sahiplerine orijinal parçalarla yüksek kaliteli tamir hizmeti ve uzun ömürlü çözümler sunuyor.

“İki Japon devi olan Sompo ve Honda’yı, Honda Kasko ile bir araya getirdik”

İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Kasko alanındaki uzmanlığımızı ve güçlü hizmet anlayışımızı, otomotiv sektörünün öncü markalarından Honda ile buluşturduk. İki Japon devi olarak gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin sonunda ortaya çıkan Honda Kasko ürünü ile müşterilerimize değerli ayrıcalıklar sunmanın yanı sıra araçları için en iyi korumayı sağlamayı amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, yeni Honda Kasko ile Honda'nın teknik uzmanlığı ve Sompo'nun güvencesi altında araçlarını koruma altına alabilecekler Sompo Sigorta olarak, güvenilir ve yenilikçi çözümlerimizle müşteri memnuniyetini daima en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz."

Honda ile Sompo arasındaki iş birliğine yönelik olarak Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada “Japonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yıl dönümünün kutlandığı 2024 yılında Honda gibi sektöründe lider ve Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olan Sompo ile iş birliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Otomobillerde sigortanın öneminin her geçen gün arttığı günlerde, Honda markalı otomobil sahiplerine bu konuda yol gösterici olmayı önemsiyoruz. Honda olarak müşterilerimizin Sompo Sigorta’nın güvencesi altında kaliteli hizmet alabilmeleri bizim için önem taşıyor. Yenilikçi hizmetler sunan Sompo Sigorta ile müşterilerimize en doğru hizmeti alabilecekleri bir iş birliğini hayata geçirdiğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Sompo Sigorta ile Honda Türkiye arasındaki iş birliği 22 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olurken; Sompo Sigorta, Türkiye’nin her bölgesinde 3 binden fazla acentede hizmet sunuyor.