Magazin 31.07.2021 04:32

"İKİ DOZ AŞIMI DA OLDUM"

Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, sezonu açtı. Pandemi sonrası sevenleriyle ilk kez buluşan Yalın, Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nu tamamen dolduran misafirlerini müziğe doyurdu.
"İKİ DOZ AŞIMI DA OLDUM"

Konsere aşı olmanın önemini vurgulayarak başlayan Yalın, "İki doz aşımı da oldum. Doktoruma sordum; 'Aşı sıram geldi, ne yapmam lazım' diye. 'Koş hemen koş' dedi. Herkes araştırsın, doktoruna sorsun. Sırası gelen lütfen aşısını olsun. Bu illetten kurtulmamız lazım artık. Ben bugün aşıya ilave, Y(Yalın) Vitamini takviyesi için burdayım. Tekrar hoşgeldiniz" dedi. 

"CANIMIZ CİĞERİMİZ YANIYOR!"

Son günlerde ülkemizin farklı yerlerinde çıkan orman yangınlarına da değinen başarılı müzisyen, "Ülkenin her yeri tüm ormanlarımız, hayvanlarımız, canımız, ciğerimiz her yer yanıyor. Memleketimizin çektiği çile bitmek bilmiyor. İnşallah bununla alakalı kabahati, sorumluluğu olan kim varsa en ağır cezasını çeksin. Herkese sabır diliyorum. Biz de burada birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz" dedi. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan yaz şarkılarının efsane ismi, sevilen şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir yaz gecesi yaşattı.