Teknoloji Kaynak: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN 09.08.2024 13:00 Güncelleme: 09.08.2024 15:34

Hepsiburada'dan Dünya Kitapseverler Günü'ne özel kampanya

Hepsiburada, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü'ne özel bir kampanya hazırladı. Kitapseverlere bu özel gün için, 9-11 Ağustos tarihlerinde, çok satanlar, yeni çıkanlar, vazgeçilmez klasikler ve kişisel gelişim türlerinde seçili kitaplarda, sepette net yüzde 10 ek indirimle uygulanacak.
Hepsiburada'dan Dünya Kitapseverler Günü'ne özel kampanya

Hepsiburada, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’ne özel bir kampanya hazırladı. Kitapseverlere bu özel gün için, 9-11 Ağustos tarihlerinde, çok satanlar, yeni çıkanlar, vazgeçilmez klasikler ve kişisel gelişim türlerinde seçili kitaplarda, sepette net yüzde 10 ek indirimle uygulanacak.

Kampanya dahilinde “en çok satılan” kitaplar listelerinde de yerini alan Pierre Franckh’ın ‘Rezonans Kanunu’, İclal Aydın’ın ‘Salkım Sokak No:3’, Gülse Birsel’in ‘Beni Gözünüzde Büyütmeyin’, Ayşe Kulin’in ‘4 Gün 3 Gece’, Matt Haig’in ‘Gece Yarısı Kütüphanesi’, Aslı Arslan’ın ‘Beyaz Leke’ ve Jack London’ın yarı otobiyografik romanı ‘Martin Eden’ gibi birçok değerli esere özel fiyatlarla ulaşılabilecek.

Kitapseverler Günü'ne özel kampanya linki: Hepsiburada’nın kitap kategorisi altında yer alan indirimli kitaplara ek olarak, sepette net yüzde 10 ek indirim de kitapseverleri bekleyen bir başka sürpriz olacak.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitapseverler-gunune-ozel-firsatlar