Teknoloji Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 07.08.2024 12:00 Güncelleme: 07.08.2024 12:41

Hepsiburada sokaktaki patili dostların çip ve karne destekçisi oldu

Türkiye'nin Hepsiburada'sı, sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve tedavisine yönelik desteklerine bir yenisini daha ekledi.
Hepsiburada sokaktaki patili dostların çip ve karne destekçisi oldu

Hepsiburada ve Kurtaran Ev’den yeni iş birliği

Hepsiburada sokaktaki patili dostların  çip ve karne destekçisi oldu

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve tedavisine yönelik desteklerine bir yenisini daha ekledi. Yardıma muhtaç hayvanları koruma altına alarak sahiplendirilene kadar yaşam alanı sağlayan Kurtaran Ev’le yeni bir iş birliğine imza atan Hepsiburada, sokak hayvanlarının çip ve karne sponsorluğunu üstlendi. Bu kapsamda, koruma altına alınan köpeklerin bakımına destek olmak hedefleniyor. Hepsiburada müşterileri Kurtaran Ev’in dijital destek kartlarından satın alarak dayanışmaya katkıda bulunabiliyor.

Kurtaran Ev Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Onur Boltürk, Hepsiburada’nın derneğin düzenli destekçileri arasında yer almasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Son derece zorlu bir iş yapıyoruz. Hem fiziksel efor hem gönüllülük hem de maddi her türlü desteğe ihtiyacımız var. Hepsiburada, çalışanlarının ziyaretleri, mama destekleri ve maddi yardımlarıyla her zaman yanımızda yer alıyor. Son iş birliğimizi, hayvanların güvenliği ve takibi açısından çok önemli buluyoruz. Önümüzdeki dönemde iş birliğimizi genişletmek için sabırsızlanıyoruz.” diye konuştu.

Hepsiburada’nın sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve tedavisine  uzun süredir destek verdiğini vurgulayan Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Direktörü Cem Tanır şunları ifade etti:

“Sokak hayvanları için bugüne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşuyla iş birliği yaptık. Barınak iyileştirilmesinden beslemeye, kurtarmadan tedaviye çeşitli destekler verdik. Bugün de Kurtaran Ev’le işbirliğimize bir yenisini ekleyerek dernek tarafından korumaya alınan sokak hayvanlarının çip ve karne destekçisi olduk. Takip, bakım, tedavi ve sahiplendirme için ilk adımın çip ve karne olduğunu düşünüyor, Kurtaran Ev’e destek vermekten memnuniyet duyuyoruz.”

Sokak hayvanlarına destek kartları Hepsiburada’da

Hepsiburada, sivil toplum kuruluşlarına platform üzerinden dijital destek kartı satışı yaparak daha fazla kişiye ulaşma, desteklerini artırma imkanı da sunuyor. Hayvanseverler Hepsiburada üzerinden Kurtaran Ev’in yaşam alanı oluşturma, kısırlaştırma, çip, mama ve tedavi için oluşturduğu dijital destek kartlarını satın alarak dayanışmayı büyütebiliyor. Kurtaran Ev mağazasında farklı ihtiyaçlara yönelik, farklı meblağlarda satışa sunulmuş 21 dijital destek kartı yer alıyor.

Hepsiburada’da dijital destek kartı satmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının hepsiyurekten@hepsiburada.com adresine taleplerini ve destek toplama amaçlarını aktaran e-posta göndermesi gerekiyor.