Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 19.04.2024 14:00 Güncelleme: 19.04.2024 11:00

Hepsiburada, başarısını marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile kutladı

Hepsiburada, marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ katılımıyla The Peninsula İstanbul'da özel bir gece düzenledi. Hepsiburada'nın "Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası" olma başarısının kutlandığı gecede markanın iş ortakları yanı sıra Aydan Taş, Berfu Yenenler, Doğuş Çabokçor gibi ünlü isimler yer aldı.
Hepsiburada, başarısını marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile kutladı

Hepsiburada, marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ katılımıyla The Peninsula İstanbul’da özel bir gece düzenledi. Hepsiburada’nın “Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası” olma başarısının kutlandığı gecede markanın iş ortakları yanı sıra Aydan Taş, Berfu Yenenler, Doğuş Çabokçor gibi ünlü isimler yer aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin; Hepsiburada olarak büyük başarılara imza attık. Hem bunu kutlamak hem de bugün başlayan heyecan verici kampanyamızdan söz etmek için bir araya geldik. İki yıldır üst üste tavsiye skoru lideri unvanına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Marka yüzümüz sevgili Kıvanç’la yeni heyecan verici kampanyamızın reklam filmini de bugün yayına almanın heyecanı içindeyiz. Bizim hedefimiz 1 milyon kadının hayatında fark yaratmak. Girişimcisi kadın, CEO'su kadın, buradaki muhteşem yöneticileri kadın, Kıvanç'ın menajerleri kadın. Bizim için kadına dokunmak çok önemli” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ’a büyük ilgi

Kıvanç Tatlıtuğ’un hem girişimci kadınlar hem de misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılaştığı gecede, “Hepsiburada ile iki yıldır birlikteyiz. Kadın girişimcilere olan desteklerini görüyorum. Bu geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde hem bir birey olarak ayrıca çocuk sahibi bir baba olarak iki kat daha fazla duyarlılığa sahip oldum. Bu yüzden bu reklam filminin benim için çok büyük anlamı var” dedi.