Magazin Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 01.09.2024 09:37

Hem sohbet hem alışveriş

​Futbol camiasının efsane isimlerinden Rıdvan Dilmen geçtiğimiz gün İstinyePark'da görüntülendi.
Hem sohbet hem alışveriş

Uzun bir süredir basın mensuplarının görüntüleyemediği Rıdvan Dilmen alışveriş yapmak için geldiğini daha sonrasında ise birkaç yakın dostu ile bir araya gelerek sohbet edeceğini dile getirdi. Muhabirler tarafından sorulan soruları yanıtsız bırakan Dilmen “Sadece alışveriş ve iki yakın dostla kahve içmeye geldim” diyerek mağazalardaki turuna devam etti. 


ALIŞVERİŞ TURU

Cemiyet hayatında ilişkileri ile parmakla gösterilen Derin Mermerci ve Murat Arslan geçtiğimiz gün İstinyePark’da görüntülendi. Alışveriş için geldikleri AVM’de kendilerini görüntüleyen muhabirlerin fotoğraf isteklerini kırmayan Derin hanım ve Murat bey kendilerine sorulan soruları da sempatik bir şekilde yanıtladılar . İlişkilerinin çok iyi gittiğini bugün de sevdiği insanlar için hediyeler almaya geldiğini söyleyen cemiyet hayatının gözde çifti daha sonrasında araçlarına binerek AVM’den ayrıldılar..

AİLE SAADETİ

Hem spor hayatı hemde survivor da kazandığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren namı diğer Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan eşi Serap Arslan ve çocukları Leon Aslan, Zenia Aslan ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi. 
Ailesi birlikte yeni sezon ürünlerini inceleyen Avatar Atakan, daha sonra ailesi ile birlikte bir restoranda yemek yediler. Keyifli bir gün geçiren Arslan ailesi, alışveriş sonrası evlerinin yolunu tuttular...