Seyahat - Turizm Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 05.08.2024 07:28

Hedefimiz 2025 yılında 100 otel

Dedeman Hotels & Resorts International İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Mısırlı, hayata geçirdikleri yenilikleri aktararak gelecek hedeflerini ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını MAG Business'ta anlattı.
Hedefimiz 2025 yılında 100 otel

Dedeman olarak son yıllarda aktif bir büyüme stratejisi benimsediklerini söyleyen Sinan Mısırlı “Ana hedefimiz, Türkiye’nin her ilinde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde Dedeman bayrağını gururla dalgalandırmak. Yerli bir marka olarak ülkemizin her noktasında hizmet verirken kalite standartlarımız ve otelcilik anlayışımızla global düzeyde var olma vizyonundayız. Şu anda beşi yurt dışında olmak üzere toplamda otuz sekiz otelimiz aktif olarak hizmet vermekte. Sözleşmesi imzalanan ve açılış hazırlıkları süren on altı yeni projemiz bulunmakta. 2025 sonuna kadar imza aşaması tamamlanmış ve aktif olarak hizmet veren otel sayımızı yüze çıkarmayı hedefliyoruz. Hem iş geliştirme stratejimizi hem de diğer tüm faaliyetlerimizi “herkesin ve her neslin Dedeman’ı” olma hedefimiz doğrultusunda her geçen gün geliştiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Gelecek dönem hedeflerinden de bahseden Sinan Mısırlı “Yeni markalarımızla birlikte özellikle çocukların ve gençlerin de tercih etmekten keyif alacağı bir marka olarak büyüme yolculuğumuza devam etmek öncelikli hedefimiz. Yurt içinde 2025 yılı sonu hedefimiz olan yüz otel sayısına ek olarak, globalde de bir Türk markası olarak varlık göstermek istiyoruz. Bu varlığı ise sağlam zeminler üzerine oturtmak en önemli gayelerimizden biri. Şu anda yurt dışı bazında Özbekistan Navoi, Kazakistan Öskemen, Kazakistan Almatı ve Erbil’de farklı markalarımızla aktif olarak hizmet vermekte olan toplam beş adet otelimiz bulunmaktadır. Türki Cumhuriyetleri’ndeki potansiyeli görüyor ve bu bölgeler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rusya, Almanya, Kıbrıs ve Balkan ülkelerinde hâlihazırda görüşmeleri devam etmekte olan projelerimizi finalize etmek yine öncelikli hedeflerimiz arasında. Globaldeki projelerimizi hızımızı kesmeden artırarak 2025 yılı sonuna kadar hizmet verdiğimiz ülke sayısını ona çıkartmayı hedefliyoruz. Orta Doğu ülkeleri de yakın merceğimiz altında. Hem Türkiye hem de globalde vizyonumuz “herkesin Dedemanı” olmak ve bunun için yolculuğumuza aktif bir şekilde devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.