Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.05.2024 21:00 Güncelleme: 20.05.2024 15:39

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri

Hatay, 17 Mayıs (Hibya) - Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlendi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Antakya Emlak Konutları Konteyner Kent'te ve Defne Şükrü Kanatlı Konteyner Kent'te geniş kapsamlı sportif ve kültürel aktiviteler organize etti.

Sportif İşler Şube Müdürlüğü’ne bağlı spor hocaları; zumba, fitness, step, aerobik gibi spor aktivitelerinin yanı sıra masa tenisi, satranç, basketbol, voleybol ve futbol gibi çeşitli spor dallarında yaptığı etkinliklerde gençlerle buluştu.

Etkinlikler sırasında, Kültür Daire Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim ve Sportif İşler Müdürlüklerinde ücretsiz verilen kursların tanıtımı yapıldı. Gençler, bu kurslara yoğun ilgi gösterdi ve kayıt yaptırma imkanı buldu.

HBB yetkilileri, “Gençlik Haftası etkinlikleri, 19 Mayıs coşkumuzu artırırken gençlerin fiziksel ve kültürel gelişimlerine de önemli katkılar sağladı. Belediyemiz; ‘Hatay’da Gençler Gülsün Diye’ anlayışıyla bu tür etkinliklerle gençlerin sosyal hayatını zenginleştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.