Magazin Kaynak: COŞKUN ÇELİK 20.08.2024 12:39

Hande Soral tarzıyla dikkat çekti

​Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından biri olan Hande Soral, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
Hande Soral tarzıyla dikkat çekti

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, ‘’her şey yolunda kısa bir alışveriş turuna çıktım eksiklerimi alıp çıkacağım’’ açıklamasında bulundu. Muhabirlerle sohbet ederken yanına gelen sevenleriyle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu, Tarzı, şıklığı ve güzelliği ile göz kamaştırdı. Hande Soral’ın, neşeli ve sempatik halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

KEYİFLİ ALIŞVERİŞ

Sahnelerin başarılı isimlerinden şarkıcı ve manken Nilay Dorsa, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı şarkıcı, bir süre meydan katında alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce gülümseyip alışverişine devam eden güzel manken, daha sonra soluklanmak için meydan katında bulunan Parle restorana geçti. Burada yakın arkadaşlarıyla buluşup keyifli bir öğlen yemeği yiyen Nilay Dorsa, neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çekti. Nilay Dorsa’nın, şık AVM tarzı ise gözlerden kaçmadı.