Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.07.2024 18:00 Güncelleme: 30.07.2024 14:49

Haliliye Belediyesii'nden gençlere tercih desteği

Şanlıurfa, 29 Temmuz (Hibya) - Haliliye Belediyesi, Bahçelievler Ortaokulunda YKS Tercih Destek Merkezi oluşturdu.
Haliliye Belediyesii'nden gençlere tercih desteği

Haliliye Belediyesi Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime öncelik verilmesi yönündeki talimatlarıyla gençler için tüm imkanlarını seferber eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane ve üniversiteye hazırlık kurslarıyla gençleri hayallerine hazırlıyor.

Haliliye Belediyesi, ücretsiz dershane hizmeti ile deneme sınavları düzenliyor. ÖSYM tarafından 25 Temmuz itibariyle başlatılan ve 2 Ağustos Cuma gününe kadar sürecek olan üniversite tercihleri için Haliliye Belediyesi, Bahçelievler Ortaokulunda YKS Tercih Destek Merkezi oluşturdu.

Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezinin desteği ile uzman hocaların yer aldığı Tercih Destek Merkezinde gençler, doğru tercih yapmaları için yönlendiriliyor. Öğrencilerin, sıralamaları ve puanları doğrultusunda tercihlerinde destek sağlayan rehber öğretmenler, gençlerin hayallerine ilk adımı atmalarına yardımcı oluyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Üniversite Tercih Destek Merkezi ile hafta içi 09.00-12.00 ila 13.00-16.00 saatleri arasında Bahçelievler Ortaokulunda gençlere destek verileceği ifade edildi.