Magazin 02.12.2021 04:41

HAKAN AKKAYA'NIN CINDERELLA'LARI MİLYONLUK DEFİLEDE PODYUMDA

Dünyaca ünlü modacımız Hakan Akkaya'nın Cinderella Gelinlik için hazırladığı, konseptini Hakan Akkaya Event Organizasyon ekibinin yaptığı "2022 Hakan Akkaya & Cinderella Bridal Capsule Collection" dev bir defileyle Tersane İstanbul'da tanıtıldı.
HAKAN AKKAYA'NIN CINDERELLA'LARI MİLYONLUK DEFİLEDE PODYUMDA

Hakan Akkaya Cinderella Gelinlik defilesinde 45 gelinliğe yer verdi. 100 özel parçalık koleksiyonunun tanıtımında 35 manken yer aldı. Ünlü top model Çağla Şikel baş manken olarak kendisi için “Hakan Akkaya & Cinderella Bridal Capsule Collection” koleksiyonundan tasarlanan 2 ayrı tasarım ile podyumda fırtına gibi esti. Defilenin bir başka sürprizi ise 2015 yılında Kolombiya Güzellik Kraliçesi seçilen, aynı zamanda Soner Sarıkabadayı’nın eşi olan Madelein Lopez Camelo, doğum sonrası 3 yıl sonra ilk kez anne olarak podyuma çıkması oldu. Eşini yalnız bırakmayan Soner Sarıkabadayı podyumda hayranlıkla izledi.

Hakan Akkaya Cinderella Gelinlik defilesinde Nirengi Derneği ile iş birliği yaparak “Çocuk Yaşta Erken ve Zorla Evliliklere Dur De” mesajı ile davetlilere siyah gül dağıtarak çocuk gelinleri protesto etti. Defilede Türkiye'nin 75 yaşındaki en yaşlı modeli Nezahat Oyna, çocuk yaşta erken ve zorla evlilikleri protesto etmek için gelinlik giyerek podyuma çıktı. Oyna’nın gelinlikle birlikte elinde tuttuğu siyah gül ile çocuk gelinlere dur mesajını vermesi ayakta alkışlandı.

Hakan Akkaya defile sonunda Cinderella Gelinlik’in sahibi Erdinç Karadağ ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.45 gelinliğinin toplam maliyetini 3.000.000 TL olduğu defilede kullanılan Lion Diamond markalı elmas işlemeli mücevherlerin 1.000.000 USD olduğu hatırlatılan Akkaya; “Türkiye’nin en görkemli ve prodüksiyon olarak en pahalı defilesini yapmış olmak mutluluk veriyor. Ben bütçe belirtmeyeyim ama milyonluk defile oldu diyebilirim.”

Ayrıca Miss Turkey World 2016 Güzeli, sunucu Buse İskenderoğlu ve Miss Model Of Turkey 2005 birincisi, 2017 Miss Turkey birincisi Sinem Sülün de podyumda yer alan önemli mankenler arasındaydı.

İş, sanat ve cemiyet hayatından Buse Tektaş, Aslı Şen, Aslıhan Doğan Turan, Berfin Uluman, Buket Aydın, Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı, Saba Tümer, Hakan Peker, Gonca Vuslateri, Gözde Sarar, Gül Erçetingöz, Hande Acar, TİM Özel Kalemi Belma Ünal, Süleyman Orakçıoğlu, Ahu Orakçıoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Beyaz, Siyah, Kırmızı renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, gelinlikler inciler, değerli taşlar, eldivenler, şapkalar, dev duvaklarla ve aksesuarlarla zenginleştirildi. Hakan Akkaya’nın Cinderella Gelinlik için tasarladığı gelinlikler 100.000 adet inci, 300.000 bin kristal taşlarla 100 kişilik ekip tarafından el işçiliğiyle işlenen koleksiyonunda görkemi ile moda severlerden tam not aldı. 350 kişilik bir hazırlık ekibinin yer aldığı defilenin “styling”i Anıl Can, koreografisi Duman Ajans, PR ve Marka danışmanlığı ise Selim Akar tarafından yapıldı.