Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 16.08.2024 23:41

Hadise: Aşk tehlikeyi sever mi?

aşarılı sanatçı Hadise, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Hotel'de sahne aldı. Yeni şarkısı 'Hayat Oyunu' ile konserine başlayan Hadise, Züleyha Kuru imzalı mini elbisesi ile göz kamaştırdı.
Hadise: Aşk tehlikeyi sever mi?

'Nerdesin Aşkım?’ şarkısının devamını önce kadın sonra da erkek dinleyicilerine tamamlatan Hadise, kadın dinleyicilerinin daha gür bir ses ile bağırması ile ‘Şampiyon kadınlar!’ diyerek kadın seyircilerini alkışlattı. Sahnede birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Hadise, ‘Aşk tehlikeyi sever mi? Sever be!’ diye bağırdı.


 ‘UTANDIRDINIZ BENİ’ 

 DUYGUSAL ANLAR! 

 2009 yılında Düm Tek Tek şarkısı ile Eurovision’a katılan ünlü şarkıcı Hadise, dördüncü olmuştu. Kıbrıs sahnesinde de ‘Düm Tek Tek’ şarkısını söylemeyi ihmal etmedi. Şarkının ortasında dinleyiciler ayağa kalktı ve Hadise’yi dakikalarca alkışladı. Bu duruma şaşıran ve duygulanan Hadise. “Çok teşekkür ederim. Utandırdınız beni. Sizlerin saygısını ve sevgisini görünce neden bu sahneyi bu kadar sevdiğimi hatırlıyorum. Sizin sayenizde. Çok teşekkür ediyorum.” dedi. Şarkıları ve sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan Hadise, dinleyiciden tam not aldı.