Magazin 23.03.2018 09:00 Güncelleme: 23.03.2018 09:34

Güzelliğin Ve Kişisel Bakımın En'leri Ödüllendirildi

Bu yıl 4'üncü kez düzenlenen "Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri" önceki akşam Raffles İstanbul'da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Güzelliğin Ve Kişisel Bakımın En'leri Ödüllendirildi

Watsons Türkiye Genel Müdürü M.Mete Yurddaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende iş, magazin ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de ödüllendirildi. Gecenin sunuculuğunu Defne Samyeli üstlenirken Ayşe Tolga, Burcu Kıratlı, Sinem Güven, Burcu Esmersoy ve Ayşe Arman ödüle layık görüldü. 

İyilik Kolyeleri Umut Oldu

Törene katılan davetlilere Ayşe Arman’ın yaptığı “Sakajewa İyilik Kolyeleri” hediye edildi. Watsons, bu proje kapsamında KEDV’e (Kadın Emeğini Destekleme Vakfı) ve TOG’a (Toplum Gönüllüleri Vakfı) bağışta bulundu.

Defne Samyeli’den muhteşem şov 

Töreninin sunuculuğunu yapan Defne Samyeli sergilediği “All that jazz” performansı ile geceye damga vurdu. Ödül töreni boyunca gerçekleşen dans şovlar, davetlilere eğlenceli anlar yaşatırken alternatif müziğin sevilen ismi Jabbar da gecede sahne aldı.

Gecede güzellikleri ve zerafetleri ile dikkat çeken sanat ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri de 5 farklı kategoride ödüllendirildi. Burcu Kıratlı “En Güzel Saç Ödülü”, Burcu Esmersoy “En Güzel Göz Ödülü”, Ayşe Tolga “Sağlıklı Yaşam Ödülü”, Sinem Güven “En Güzel El Ödülü” ve Ayşe Arman “En Güzel Kalp Ödülü” nün sahibi oldu.