Magazin 23.03.2018 09:08 Güncelleme: 23.03.2018 12:50

Güzeller Renklerle Dans Etti

Dünya güzeli Azra Akın, ünlü modeller Çağla Şıkel, Özge Ulusoy ve uluslararası defilelerde yer alan Türkiye'de ilk kez Cengiz Abazoğlu defilesinde podyuma çıkan Öykü Baştaş izleyenlerden büyük alkış aldı.
Güzeller Renklerle Dans Etti

Uğurhan Akdeniz Set&Show direktörlüğünde, Avrupa şampiyonu extreme sporcularının show performansı ile başlayan adL+CENGİZ ABAZOĞLU defilesinde, renklerin dansı izleyenleri etkisi altında bıraktı. Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen defileye Ziynet Sali, Ebru Şallı, Feryal Gülman, Işıl Reçber, Esra Oflaz gibi bir çok ünlü sima katıldı. Cengiz Abazoğlu ‘‘İlk kez defile yapıyormuşçasına çok heyecanlıyım. Güzel arkadaşlarım Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Azra Akın tasarımlarıma hayat verdi. Defilede yer alan extreme sporcularının show performansı ile şehir hayatının hızını vurgulayarak renklerle pozitif ve dinamik enerjiyi tasarımlara yansıttık’ ’dedi.


Bir gazla başarılı olamazsınız

Defileye katılan Ziynet Sali muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yeni albümü hakkında konuşan Sali, "Sinan Akçıl ve Sezen Aksu'dan şarkı alıyorum" dedi. Ziynet Sali, Hande Yener için, "Bir gazla bir şarkıyla yurt dışında basarılı olamazsınız. Kendinizi kandırmayın" şeklinde konuşması dikkat çekti.

Artık kaçmayacakmış

Abazoğlu'nun defilesine gelerek yakın dostuna destek veren Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu imzalı elbisesiyle göz doldurdu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Şallı, Deniz Seki için söylediği ameliyat polemiğine şu sözlerle, "Sağlık söyleşisi yaparken sorular. Deniz Seki'ye özel bir şey söylemedim. Bir çok insan bu ameliyatlardan oluyor. Sağlık açısından tehtid olarak gördüğüm için, bildiğim kadarıyla söyledim. Ben sağlıklı zayıflamayı savunuyorum" açıklık getirdi. Uğur Akkuş'la basından sürekli kaçan, kaçamak mekanlarda buluşmayı tercih eden Şallı, “Neden sürekli kaçıyorsunuz? Sizi ne zaman elele göreceğiz?” şeklindeki sorulara "İnşallah yakın zamanda görürsünüz" diye yanıt verdi.