Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Özlem PALA 13.07.2024 12:47

Günsan'dan banyolara elegant bir dokunuş

Pandemi sonrasında daha fazla önem kazanan iç mekan dekorasyonlarında, banyolar da yer alıyor. Günsan Elektrik, canlı ve parlak renkleriyle ön plana çıkan Visage Ambiance serisinde yer alan anahtar prizleriyle banyo alanlarında estetik bir görünüm oluştururken, dekorasyonu tamamlamaya da yardımcı oluyor.
Günsan'dan banyolara elegant bir dokunuş

Modern banyolar, minimalist çizgiler, doğal malzemeler ve akıllı depolama çözümleriyle, yaşam alanlarında ferah ve düzenli bir atmosfer yaratıyor. Banyoların tasarımında tamamlayıcı rolü ise anahtar prizler üstleniyor. Yenilikçi ruhuyla anahtar ve priz sektöründe pratik ve kişiselleştirilebilir çözümler sunan Günsan Elektrik, modern tasarımı ile dikkat çeken Visage Ambiance serisinde yer alan anahtar prizleriyle banyo alanlarını düz bir alan olmaktan çıkararak, şık ve estetik bir görünüm oluşturuyor.  

Visage Ambiance serisi, banyolara yeni bir soluk getiriyor

Günsan’ın elegant bir görünüm arayışında olanlara hitap ettiği Visage Ambiance serisi, birbirinden asil renkleriyle modern bir tasarım oluşturmaya yardımcı oluyor. Mocha, füme, gümüş, metalik bej ve metalik siyah olmak üzere 5 farklı seçeneği bulunan seri; mocha ve füme tonları sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratırken, gümüş ve metalik bej seçenekleri daha parlak ve ferah bir görünüm sağlıyor. Metalik siyah ise modern ve çarpıcı bir dokunuş katıyor.