Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 27.03.2024 14:34

Günsan Elektrik, Antalya'da üç inşaat projesine modern bir imza attı

Sektöründe fark yaratan ve kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre ürünlerini şekillendiren Günsan Elektrik, 17 bin parçalık ürün portföyüyle birçok prestijli konut projesine çözümler sunmaya devam ediyor. Son olarak Antalya'da üç farklı inşaata modern bir imza atan Günsan Elektrik, projelerde estetik atmosfer oluşturdu.
Günsan Elektrik, Antalya'da üç inşaat projesine modern bir imza attı

Türkiye’nin birçok bölgesinde önemli gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan Elektrik, kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Antalya’da Berry Hotels, Serenity Premium ve Serenity Grand Kaptan olmak üzere üç farklı inşaat projesinde yer alan Günsan Elektrik, projelere estetik bir dokunuş kattı. 

Türkiye’nin birçok bölgesinde önemli gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan Elektrik, kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Antalya’da Berry Hotels, Serenity Premium ve Serenity Grand Kaptan olmak üzere üç farklı inşaat projesinde yer alan Günsan Elektrik, projelere estetik bir dokunuş kattı. 

 

Domino serisi ile fark yarattı

Antalya’da yer alan Berry Hotels, Serenity Premium ve Serenity Grand Kaptan projelerinin elektrik anahtarı tasarımını üstlenen Günsan Elektrik, Berry Hotels’te Domino serisinin mocha rengini kullandı. Serenity Premium ve Serenity Grand Kaptan projelerinde ise Domino serisinin metalik bej çerçeve ve gümüş renk modülüne yer verildi.