Magazin 05.02.2020 00:30

GÜLAY şarkıları ile " Kanatlarımın altında " ...

Ürettiği eserler ve performansıyla müzik dünyasının son 25 yılına damgasını vuran GÜLAY; Zorlu Psm Turkcell Platinum Sahnede, Trt Müzik 'Hoş Sada' konserleri serisi kapsamında şarkılarını söyledi.
GÜLAY şarkıları ile " Kanatlarımın altında " ...

 Sanatçının sözlerini  yazdığı ve hafızalardan silinmeyen " İstanbul Kanatlarımın Altında" filminin müziği, üç bölümden oluşacak konserin çatısını oluşturdu. GÜLAY; "Kanatlarımın altında" adı altında tasarlanan konserinde pop, halk müziği ve unutulmayan arabesk parçalar seslendirdi.

 Büyük bir orkestra eşliğinde geniş repertuvarını gözler önüne seren Gülay, Fatih Ertur (vokal) ve dans performansıyla Gülay Sütçü eşlik etti.

Uzunca bir dönem "Damlalar" albümleri ve aynı adlı televizyon programı ile büyük ses getiren; yaptığı film ve dizi müziklerinin yanı sıra; Pasaj Müzik etiketli "Gri Şarkılar" albümü ile sevenlerinin duygu dünyasında iz  bırakan sanatçı; bu konserin kendisi için anlamını şu sözlerle ifade etti;

"Müzik bir yaşam biçimi. Benim yaşamımın da her zaman suyu, rüzgarı, köprüsü , çatısı,  gücü oldu. 25 yıldır yaşamımı müzik severlerin, beni sevenlerin yaşamı ile buluşturuyorum. Pek çok renkte buluştuk, bu renkleri onlarla birlikte çoğalttık, büyüttük. Yaptığım her iş, sevenlerimle buluştuğum her platform benim için çok değerliydi. Ancak; 2 Şubat'ta konseri, yarım asırlık ömrümün ve 30 yıllık müzik yolculuğumun önemli bir dönüm noktasında hayat buldu. Hepimiz bir ömür sürüyoruz... İyi, kötü; acı tatlıyı yaşaya yaşaya yürüyoruz. Yaşama pamuk ipliği ile bağlı olduğumuzu hatırlatan anlarımız oluyor. Ne mutlu ki, müzik de sevdiklerim de her an yanımda oldu. 2 Şubat akşamı tüm anlarımız ve anılarımızı ortaya döküyoruz. Tüm müzik tutkunlarını ve sevenlerimi heyecanla " Kanatlarımın Altında" birlikte şarkı söylemek beni daha da umutlandırdı. "