Türkiye - Gündem Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 12.07.2024 18:00 Güncelleme: 12.07.2024 16:47

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: İŞKUR ve KOSGEB destek programlarını önemsiyoruz

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) iş birliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulundu.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: İŞKUR ve KOSGEB destek programlarını önemsiyoruz

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) iş birliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında İŞKUR ve KOSGEB destekleri anlatıldı. 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, toplantının açılışında konuşarak, gerek sermaye gerekse tecrübe olarak ne kadar yetkin olursa olsun her işletmenin desteğe ihtiyaç duyduğunu, toplantı salonunu dolduran GTO üyelerinin de bunun bariz bir göstergesi olduğunu belirtti.

Yıldırım, “İşletmelerimizi ayakta tutabilmek, geliştirmek, rekabet gücünü yükseltmek için kimi zaman danışmanlık düzeyinde kimi zaman da maddi desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle son yıllardaki ekonomik konjonktür ve finansmana erişim zorlukları maddi destek programlarına olan ihtiyacı daha da artırdı.” dedi.

Gaziantep’in çok daha iyi olabilmesi, işletmelerin kendilerini geliştirebilmesi ve dolayısıyla ülke kalkınmasına katkı sağlanabilmesi için destek beklediklerini söyleyen Yıldırım, “Bu bağlamda işletmelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli fırsatlar sunan İŞKUR ve KOSGEB destek programlarını da çok önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.