Vakıf Katılım web
Otomotiv Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 22.06.2024 14:38

Garanti BBVA Mobil'deki Aracım özelliği araçla ilgili tüm ihtiyaçları tek noktada birleştiriyor

Sunduğu hizmetlere sürekli yenilerini ekleyen Garanti BBVA, Türkiye'nin en çok kullanılan bankacılık uygulaması Garanti BBVA Mobil'de sunduğu Aracım özelliğiyle müşterilerinin araçlarıyla ilgili ihtiyaç duyabilecekleri ürün ve hizmetleri tek noktada birleştirerek hayatlarını kolaylaştırıyor. Garanti BBVA Mobil'e plaka bilgilerini ekleyen müşteriler aracıyla ilgili tüm işlemleri, harcamaları ve kampanyaları tek bir yerden takip edebiliyorlar.
Garanti BBVA Mobil'deki Aracım özelliği araçla ilgili tüm ihtiyaçları tek noktada birleştiriyor

HGS, MTV, sigorta gibi tüm ürün ve ilgili işlemlerine Aracım sayfasından kolayca erişmenin yanı sıra, müşteriler araçlarının fotoğraflarını ekleyerek bu alanı kişiselleştirebiliyor.

Akaryakıt, otopark, araç bakımı gibi tüm ilgili harcamalarını da yine bu alanda inceleyebiliyor, araçlarının bütçelerine etkisini kolayca takip edebiliyorlar.

 

Üstelik bu alanda sunulan kişiye özel hatırlatmalar ve kampanyalarla Garanti BBVA kritik anlarda müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. MTV ödemesi, trafik cezası gibi araca özel hatırlatmaların yanı sıra kasko ve trafik sigortası poliçe bitiş tarihi öncesi müşteriler sigortalarını yenilemek üzere bilgilendiriliyorlar. Araçla ilgili faydalı bilgilere ve sürdürülebilir önerilere de yine bu alandan ulaşılabiliyor.