Vakıf Katılım web
Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.08.2024 03:00 Güncelleme: 13.08.2024 08:27

Gallant: Sağlam durma, güçlü savunma ve saldırı eylemleri yapmamız gerektiği günlerdeyiz

- İsrail Savunma Bakanı Yaov Gallant, sağlam durmanın, güçlü savunma ve saldırı eylemleri yapılması gerektiği, görevin İsrail vatandaşlarını koruma gerektirdiği günlerle karşı karşıya olduklarını belirtti.
Gallant: Sağlam durma, güçlü savunma ve saldırı eylemleri yapmamız gerektiği günlerdeyiz

İsrail Savunma Bakanı Gallant, Dışişleri ve Savunma Komitesi önünde yaptığı güvenlik incelemesinde, savaşın hedeflerine ulaşmaya, Filistin İslami Direniş Örgütü'nün parçalanmasına ve kaçırılan Şebat'a kadar mücadeleyi sürdürmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Savaşta keşfedilen ve buna karşı tüm ciddiyetle karşı çıkılması gereken zayıf noktalardan birinin, hassas ve gizli forumlardan aralıksız yapılan sızıntılar olduğuna dikkat çeken Gallant, "48 yıldır İsrail Devleti'nin hizmetindeyim, üniformalıyım ve İsrail hükümetlerinde görev yapıyorum - tüm hayatım boyunca beni takip eden öncelikler sırasını korurken görevimi yerine getirmeye devam etmeye kararlıyım." dedi.

Gallant, sağlam durmanın, güçlü savunma ve saldırı eylemleri yapılması gerektiği, görevin İsrail vatandaşlarını korumaya ve düşmana zarar verme olması gerektiği zorlu günlerle karşı karşıya olduklarının altnı çizdi.