Spor Kaynak: Haber Merkezi 27.03.2024 13:39

Galatasaray Kulübü HDI Sigorta ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, "Türk sporunun rekabet ettiğimiz her branşta en iyi şekilde temsil etmek, bu branşlarda hem başarılı hem de ahlaklı sporcular yetiştirmek misyonumuz var. Bu misyonu layıkıyla yerine getirmek için sponsorlarımızın verdiği katkı hayati öneme sahip." dedi.
Galatasaray Kulübü HDI Sigorta ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Galatasaray Kulübü, 15 yıldır farklı alanlarda iş birliği yaptığı HDI Sigorta ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine, sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Mehmet Cibara ile HDI Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay katıldı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Yelkencioğlu, iş birliklerinin uzun yıllardır devam ettiğini belirterek, "Farklı spor dallarında bize desteklerini esirgemediler. Galatasaray Kulübü olarak kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Türk sporunun rekabet ettiğimiz her branşta en iyi şekilde temsil etmek, bu branşlarda hem başarılı hem de ahlaklı sporcular yetiştirmek misyonumuz var. Bu misyonu layıkıyla yerine getirmek için sponsorlarımızın verdiği katkı hayati öneme sahip. İstikrarlı iş birliğimizin sürmesi, iki büyük markanın aynı yolda yürümeye devam etmesi bizim için çok kıymetli. Yeni dönem iş birliğimizin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Mehmet Cibara ise uzun süren iş birliklerine değinerek, "Türkiye'de sponsorluğun öncüsü HDI Sigorta ile birlikte olmanın ve beraber çalışmanın sevincini yaşıyoruz. İş birliği sırasında bize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Sponsorluk anlaşmaları kulüpler için çok önemli. Üç konuda yürüttüğümüz sponsorluk anlaşmaları uzun süreler devam eder." dedi.

- Bay: "Yıl dönümümüzü yeni bir sponsorlukla taçlandırdığımız için mutluyuz"

Halil Bay, sarı-kırmızılı kulüple yaptıkları iş birliğinin 15. yıl dönümünde yeni bir anlaşmaya daha imza attıkları için mutlu olduklarını söyledi