Vakıf Katılım web
Spor Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 18.07.2024 15:00 Güncelleme: 18.07.2024 15:15

Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi'ne 12 milyon 906 bin ek kaynak sağlandı

Afyonkarahisar, 18 Temmuz (Hibya)- İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde bulunan Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen AK Parti milletvekilleri, tesis için ek kaynak aldı.
Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi'ne 12 milyon 906 bin ek kaynak sağlandı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde bulunan Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen AK Parti Afyonkarahisar Mİlletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan tesis için ek kaynak aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti milletvekilleri şunları söyledi:

“Şehrimizin spor alanında daha ileri noktaya gitmesi için birçok hayal dahi edilemeyen projeleri hayata geçirdik. Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve kaynağı ayrılan Frig Atlı Spor Tesisleri olarak bilinen merkez için kaynak yetersizliği vardı. Gençlik ve Spor Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ek kaynak talebimiz karşılandı. Bu kapsamda toplamda 12 Milyon 906 Bin 270 lira 85 Kuruşluk ödeneğimiz Bakanımızca onaylandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Valiliğimiz üzerinden yapılacak protokol ile tesisin yarım kalan kısımları tamamlanarak bölgemizin ve şehrimizin hizmetine sunulacak. Frigya bölgesine turistik olarak da ciddi bir ivme kazandıracağımızı düşünüyoruz. Tesisin şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz."