Müzik Kaynak: ABDULLAH EĞİLMEZ 18.08.2024 09:17 Güncelleme: 17.08.2024 23:19

Fizy'de yayınlanan 'Popcast' yaza damgasını vurdu

Türkiye'nin en büyük yerli müzik platformu fizy'de ünlü gazeteci Kaan Ölker'in hazırlayıp, sunduğu "Popcast" programı 2024 yazına damgasını vurdu.
Fizy'de yayınlanan 'Popcast' yaza damgasını vurdu

Müzik dünyasının en popüler yıldızlarını üst üste ağırladığı yayın serisi, sosyal medyada uzun süre etkisini sürdürdü. İlk bölümünde Hadise’yi ağırlayan Kaan Ölker’in programına Sefo, Simge, Demet Akalın, Can Bonomo, Derya Uluğ & Asil Gök, Gülben Ergen, Ece Seçkin, Bengü, İrem Derici ve Defne Samyeli de konuk oldu. En çok izlenen videocast oldu Kaan Ölker’in fizy platformunda yayınlanan “Popcast” programı eş zamanlı olarak hem podcast hem videocast olarak yayınlandı. “Popcast” fizy platformunda Haziran ayını en çok dinlenen podcast olarak zirvede tamamlayan yayın serisi, yaz sezonu boyunca da en çok izlenen videocast oldu.

Bu yazın en çok konuşulan röportajı oldu

hadise3

Türkiye’nin en önemli kadın pop yıldızlarının başında gelen Hadise, uzun yıllardır medyada koruduğu sessizliği ilk kez Kaan Ölker’e bozdu. Haziran ayında yayınlanan ‘Popcast’ röportajı, medya takip ajanslarından verilerine göre +3,500 haber platformuna konu olarak 2024 yazında yazılı, görsel ve dijital basında en çok yayınlanan ve konuşulan röportaj olarak zirvede yerini aldı.