Magazin 15.08.2022 11:20

FARUK K AZAR YILDIZLARINI ARIYOR

Yeni şarkısı Azar ile adından söz ettiren sanatçı Faruk K, geleceğin fenomen yıldızlarını keşfetmek için "Faruk K Azar Yıldızlarını Arıyor" isminde özel bir programa başladı.
FARUK K AZAR YILDIZLARINI ARIYOR

Yeni şarkısı Azar ile adından söz ettiren sanatçı Faruk K, geleceğin fenomen yıldızlarını keşfetmek için “Faruk K Azar Yıldızlarını Arıyor” isminde özel bir programa başladı.

Faruk K ve ünlü fenomenler Ataberk Doğan, Barış G ve Efe Uygaç, kariyerini bu yönde geliştirmek isteyen ve programa katılım sağlayan gençlerle “Azar Yıldızlar Etkinliği” için “The Populist” Galataport İstanbul’da buluştular.

Soruları yanıtlayan Faruk K, "Azar benim hayattaki en büyük ödülüm, Z kuşağıyla tanışmama vesile oldu. Yayıncılık yeni, gözde ve kazançlı bir mesleğe dönüştü. Ben de kariyerini bu yönde geliştirmek isteyen ve programa katılım sağlayan gençlerle bir arada olmak istedim" dedi. Canlı yayınlardan bir gelir elde edip etmediğini soran muhabirlere yanıt veren K, "İnsanların yeteneklerini sergilediği bir platformda para kazanması kadar güzel bir şey olabilir mi? Ben de canlı konserlerimi buradan yapabilirim hatta ayrılmış barışmak isteyen sevgilileri canlı yayınlarımda barıştırmak istiyorum" dedi. Sanatçı, bu etkinlikle beraber katılımcılara 1.000.000 TL’den fazla kazanç sağlatmayı hedefliyor.

25 Temmuz'dan 8 Ağustos'a kadar sürecek Azar yıldızları etkinliğinde 30 kişi Azar’ın marka temsilcisi olarak belirlenecek. Birinciye tam 250.000 TL değerinde yayıncı primi, İkinciye 100.000 TL değerinde yayıncı primi, Üçüncüye 50.000 TL değerinde yayıncı primi ve kalan 27 kişinin her birine de 15.000 TL'lik yayıncı primi verilecektir açıklamasını yaptı.