Sağlık Kaynak: Haber Merkezi 12.02.2024 16:24

Farklı bir wellness deneyimi: NEFESİNİ DENGELE TİTREŞİMİNİ YAKALA

Yoğun ve tempolu yaşamın getirdiği stres ve gerginliği atma fırsatı sunan "Neslihan İskit'le Nefesini Dengele, Titreşimini Yakala" etkinliğinde katılımcılar benzersiz bir wellness deneyimi yaşadılar.
Farklı bir wellness deneyimi: NEFESİNİ DENGELE TİTREŞİMİNİ YAKALA

"Neslihan İskit’le Nefesini Dengele, Titreşimini Yakala" etkinliği, geçtiğimiz günlerde Antalya Acanthus & Cennet Barut Collection’da gerçekleşti. Yoga ve nefes terapisi tutkunları için düzenlenen özel etkinlik, katılımcılara farklı ve kolay unutulmayacak bir wellness deneyimi sundu.

Düzenlenen etkinlikte katılımcılar, nefes almanın önemini keşfederken, doğru nefes alma tekniklerini de öğrendiler. 

- Dört Mevsim Yenilenme

Konuklarına yıl boyu devam edecek wellness aktiviteleriyle, yoğun yaşam temposundan uzaklaşma ve kendilerini yenileme fırsatı sunduklarını ifade eden Acanthus & Cennet Barut Collection Genel Müdürü Hasan Koçak, "Aktivitelerimiz, bedensel ve zihinsel sağlığı ön planda tutacak şekilde özenle tasarlandı. Amacımız, misafirlerimizin sadece yazın değil, her mevsim unutulmaz bir tatil ve wellness deneyimi yaşamasını sağlamak. Böylece, dört mevsim boyunca doğanın ve wellness aktivitelerimizin sunduğu benzersiz deneyimlerle kendilerini yenilenmiş hissetmelerini istiyoruz." dedi.

- 12 Ay Boyunca

Acanthus & Cennet Barut Collection, misafirleriyle sadece yaz döneminde değil 12 ay boyunca düzenlenecek wellness etkinlikleriyle buluşmayı hedefliyor.