Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.08.2024 17:00 Güncelleme: 05.08.2024 21:23

Eyyübiyeli kadınlar Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi'nde vakit geçiriyor

Eyyübiye Belediyesi'nin farklı mahallelerde kurduğu kadın destek ve spor yaşam merkezleri, ilçede yaşayan kadınlara hizmet veriyor.
Eyyübiyeli kadınlar Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi'nde vakit geçiriyor

Spordan mesleki eğitime kadar onlarca farklı alanda verilen kurslara katılan kadınlar, sağlıklı zayıflamanın yolunu da bu merkezlerde buldu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatları ve sağladığı desteklerle faaliyetlerine devam eden Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’nde biçki dikiş, farklı el sanatları, hediyelik eşya üretimi, okuma yazma, Kur’an-ı Kerim okuma gibi kurslara katılırken, merkezin hemen altında hizmet veren spor salonunda da spor yaparak zayıflamayı ve sağlıklı yaşamı keşfetti.

Mahallelerindeki kadın destek ve spor yaşam merkezi sayesinde çok güzel imkanlara kavuştuklarını belirten kadınlar, desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Kuş’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tarkan Öztekin’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Eyyübiyeli kadınların hayatlarına farklı bir sosyalleşme ve etkinlik alanı katan Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’ndeki faaliyetlere katılan kadınların çocukları da aynı yerdeki kreşte oldukça kaliteli zaman geçirerek geleceğe hazırlanıyorlar.