Magazin 05.03.2021 04:31 Güncelleme: 05.03.2021 07:40

"EVLENİRSEM SOSYAL MEDYADAN YAZACAĞIM"

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilen müzisyen çift Fatma Turgut ile Can Baydar, Nişantaşı'ndaki bir kebapçı çıkışı objektiflere yansıdı.
"EVLENİRSEM SOSYAL MEDYADAN YAZACAĞIM"

Ayrılık kararı aldığı haberleri yalanlayan ikiliden Turgut, “Herşey yolunda ayrılık yok” diye konuşurken, evlilikle ilgili sorulara ise “Evlilik yok ama eğer olursa size söylerim, onu da sosyal medyadan duyururum” dedi. Ünlü şarkıcı, Fatma Turgut önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kebap restoranında sevgilisi Can Baydar ve menajeriyle biraraya geldi. Mekanların kapanış saatiyle birlikte yemek sonrası mekandan ayrılan üçlü objektiflere poz verdi. Menajeri ile sevgilisinin koluna girerek poz veren Turgut, 5 Mart’ta çıkacak olan yeni şarkısının tanıtımını sosyal mecralardan yapacağını anlatıp “Can ve menajerimle birlikte yemek yedik. 5 Mart’ta şarkım çıkıyor çok heyecanlıyım. Bu kez şarkının söz ve müziği tamamen bana ait,  o yüzden çok heyecanlıyım, klibi de çektik az önce klibi de izledik. Sosyal medyayı olabildiğince aktif kullanıyoruz, klibi de yeni şarkıları da oradan duyuruyoruz” diye konuştu.

Turgut ‘Sahneleri özlediniz mi?” sorusu üzerine “Daha fazla hiçbir şeyi özleyemezdim herhalde hem de çok özledim sahneleri” sözlerini kullanırken, pandemi döneminde müzik sektöründe çok kişinin zarar gördüğünü anlatıp şöyle devam etti: “Hiç bilmiyorum ne zaman açılacak sahneler sanırım, mart, nisan ve mayıs yine evdeyiz. Belki yazla birlikte sahne olur. Maalesef herkes zor durumda. Bir şey demeyeyim, çünkü çok fazla müzisyen arkadaşım var ve olabildiğince kendilerini geçindirmeye çalışıyorlar, hepimiz zorlanıyoruz inşallah kısa sürede atlatırız”

Fatma Turgut, geçtiğimiz günlerde Can Baydar’la yollarını ayırdıkları şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılmasıyla “Her şey yolunda, ayrılık yok” derken, “Evlilik ne zaman olur?” sorusuna ise gülerek  “Hayır evlilik yok, eğer olursa ben size söylerim. Onu da sosyal medyadan duyururum” cevap verdi.