Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 23.03.2024 17:34

Estetik ve kalitenin buluşması

Kalite, konfor ve şıklığın sembolü haline gelen ürünleriyle sektörde fark yaratan Arıkan Group, özgün gözlük tasarımlarını kullanıcılarla buluşturuyor. Arıkan Group çatısı altında yer alan Quantum, Slazenger, Belmond ve Lee Cooper markalarına ait güneş gözlükleri, hayatının her alanında özgün ve benzersiz detayları yakalamak isteyenlere hitap ediyor.
Estetik ve kalitenin buluşması

Arıkan Group’un birbirinden özgün gözlük markaları, üstün performans ve şıklığı bir arada arayanlar için zengin seçenekler sunuyor. Benzersiz tasarımları ve kalitesiyle Quantum, sportif DNA'sını ve tecrübesini gözlük ve saat sektörüne de taşıyan Slazenger, feminen detaylardan hoşlanan kadınlara farklı alternatifler sunan Belmond, genç, dinamik ve renkli tasarımları ile Lee Cooper, moda dünyasındaki trendleri yakından takip eden ve tarzına özgünlük katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak. 

 

Tarzından Ödün Vermeyenler İçin Quantum Gözlükler

 

Quantum markası tarzından ödün vermeyen ve her zaman en şık olanı tercih eden sofistike zevklere hitap ediyor. Marka, her yaş grubuna hitap eden ürünler sunarken yuvarlak, geometrik ve çift köprülü(pilot) benzersiz tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. %100 titanyum, el yapımı kaliteli asetat ve metal malzemesiyle üretilen Quantum ürünleri, üstün bir koruma sağlarken kişisel stili de en iyi şekilde yansıtmaya imkan tanıyor.