Magazin 16.03.2018 08:00 Güncelleme: 15.03.2018 23:08

Eşkiya Toplandı

Atv'nin reyting birincisi olan 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin tüm oyuncuları, Koşuyolu'ndaki Roka Balık'ta bir araya geldi.
Eşkiya Toplandı

Dizide rol tüm oyuncular, teknik ekip ve çalışanların bir araya geldiği yemeği, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca organize etti. Başarılı oyuncunun kız kardeşi Onur Kaynarca'ya ait olan mekanda toplanan ekipte, Deniz Çakır ve Olgun Şimşek ye almadı. Başrolü üstlenen bir diğer isim olan Deniz Çakır'ın, rol aldığı tiyatro oyununun olmasından dolayı geceye katılamadığı öğrenildi. Diziye yeni sezonda dahil olan ve büyük beğeni toplayan Olgun Şimşek'te, şehir dışında olmasından dolayı yemeğe katılamadı. Gazeteciler ve tüm misafirlerini ağırlayan Kaynarca kardeşler, yemek sonrası gazetecilerin karşısına çıktı. Tüm ekibi toplayarak soruları yanıtlayan Kaynarca'nın, bir hayli keyifli olması dikkat çekti.

"Eşler dostlar birbirlerini ağırlar"

49 kişilik oyuncu kadrosu ile yemeğe katılan başarılı oyuncu, "Uzun süredir sabahlara kadar büyük bir özveri ve emek ile çalışıyoruz, set dışında ise görüşemiyoruz. Sonra düşündük ve karar verdik, bir araya gelip böyle bir yemek planladık" dedi. Neşeli ve esprili tavırları ile kahkaha tufanı yaşayan ekip, Onun durumu herkesten iyi, ekibe bugün katılan kişi bile yemeğe katıldı. Şaka bir yana, mekan zaten kardeşinin" diyerek Oktay Kaynarca'ya takıldı. Dizinin demirbaş oyuncuları arasında yer alan Tarık Ünlüoğlu, "Eşler dostlar, birbirini ağırlar gibi oldu. Dizimizin 100. bölümüne yakın erken bir kutlama oldu" dedi.