Müzik Kaynak: Hibya Haber Ajansı 04.01.2024 13:25 Güncelleme: 04.01.2024 13:33

"Eskimeyen Ezgiler" dinleyiciyle buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2024 Ocak ayı Kültür-Sanat programı kapsamında sanatçılar Mustafa Cihat ve Resul Aydemir'i Diyarbakırlılarla buluşturdu.
"Eskimeyen Ezgiler" dinleyiciyle buluştu

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın her kesime yönelik düzenlediği kültür-sanat takvimi Ocak programı kapsamında sanatçılar Mustafa Cihat ve Resul Aydemir’i Diyarbakırlı sevenleriyle buluştu.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ‘Eskimeyen Ezgiler’ konserinde sanatçılar birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Etkinlikler vatandaşların beğenisini kazanıyor

Konseri dinlemeye gelen Ferhat Adıyaman etkinliği beğendiğini belirterek şöyle konuştu:

“Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bize bu etkinleri sundukları için şükranlarımı sunuyorum. Bu etkinliklerin olması bizim için büyük bir avantaj. Zor bir dönemden geçtik. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Bir nebze de olsa yaşadığımız sıkıntıları kafamızdan atmak istiyoruz. Buraya gelip sanatçılarımızı ve şairlerimizi dinlemek bizi mutlu ediyor.”

Dinleyicilerden Songül Yaprak, etkinlik sayesinde farklı bir aktivite yapma imkânı elde ettiğini aktardı.

Yaprak, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Ailemle beraber geldiğim etkinlik sayesinde bir nebze de olsa kafamızı dağıtıyoruz. Bu tür etkinliklerin yapılması çok güzel oluyor, devamının da olmasını isteriz.” dedi.

Dinleyicilerden Mehmet Sinan Turhan ise, etkinlikte sanatçıların yaptığı konuşmada Filistin’e verdikleri destekten dolayı duygulandığını ifade etti.