Güncel - Yaşam Kaynak: MAZLUM AYDIN 11.08.2024 13:00 Güncelleme: 09.08.2024 15:32

Esenyurt'ta yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Esenyurt'ta trafiğin yoğun olduğu noktalarda güvenli trafik akışı için çalışmalar devam ediyor.
Esenyurt'ta yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Esenyurt’ta yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Son olarak Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan kavşakta geometrik düzenleme ve sinyalizasyon çalışmaları başlatıldı.

İlçenin iki önemli noktası olan Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesini birbirine bağlayan kavşakta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile ortak bir çalışma başlatıldı. 1587. Sokak ile 1618. Sokak’ın geçiş noktasında bulunan kavşakta yapılan gerekli alt yapı çalışmalarının ardından sinyal direkleri takılarak refüj çalışmaları yapılacak. 

Kavşakta yolu daha güvenli hale getirmek için gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten Esenyurt Belediyesi Ulaştırma Mühendisi Doğancan Aktaş şöyle konuştu:

“Selahattin Eyyubi Mahallesi 1587. Sokak ile 1618. Sokak kesiminde bulunmaktayız. Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesi arasında bağlantıyı sağlayan bu yolların açılmasıyla birlikte bulunmuş olduğumuz kesim Esenyurtlular için önemli bir uğrak noktasına dönüştü. Proje tamamlandığında bu yolu artık trafik ışıklı, sinyalli olarak Esenyurtluların kullanımına sunacağız. Kavşağı Esenyurtlular için daha güvenli ve daha konforlu bir hale getirmiş olacağız.”