Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 09.08.2024 12:00 Güncelleme: 09.08.2024 12:00

Esenler'deki iki markette boykot ürünler satılmıyor

Esenler'in 15 Temmuz Mahallesi ve 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde faaliyette bulunan Esenler Belediyesi şirketi ESKON A.Ş. tarafından işletilen iki mini market, İsrail ürünlerini boykot etmek isteyenlerin alışveriş yapmalarına destek oluyor.
Esenler'deki iki markette boykot ürünler satılmıyor

Esenlerliler, Esenler Belediyesi’nin 7 Ekim’den beri devam eden soykırım sürecinde bu iki noktada hayata geçirdiği, hiçbir boykot ürününün satışının yapılmadığı marketlerde alışverişlerini yapıyor.

Esenler Belediyesi tarafından açılan iki market ise raflarında hiçbir boykot ürününe yer vermeyerek haftanın altı günü 09.00-23.00 saatleri arasında mahalle sakinlerinin ve 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gelenlerin ihtiyaçlarını kolaylıkla gidermelerine imkan sağlıyor. Bu iki mini markette boykot edilen ürünlerin dışında, ihtiyaç duyulan her türlü yiyecek, içecek, atıştırmalıklar benzer mağazalara göre daha uygun fiyatlarla yer alıyor.

Diğer yandan 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeki mini markette, 65 yaş üstünde olanlar ile 15 Temmuz Millet Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere ücretsiz çay ikramı yapılıyor.