Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: CANSU YILMAZCAN ÖZKAN 13.08.2024 07:00 Güncelleme: 11.08.2024 10:53

Esenler'de Zulmü Fırçala 308. Gün etkinliği düzenlendi

Esenler Belediyesi, İlhami Atalay ve ekibinin, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına dikkat çekmek amacıyla başlattığı "Zulmü Fırçala" etkinliğinin 308. Gününe ev sahipliği yaptı.
Esenler'de Zulmü Fırçala 308. Gün etkinliği düzenlendi

İlhami Atalay ve ekibi ile Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı ESEV (Esenler Sanat Evi) Sana Tatil yaz okulu öğrencileri “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliğinde bir araya geldi. Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’da katıldı.

8-16 yaş aralığındaki Esenlerli öğrenciler, İlhami Atalay ve ekibi önderliğinde zulme karşı sessiz kalmayarak fırça darbeleriyle Filistinli kardeşlerine destek oldu. Geleceğin ressamlarının eserlerini inceleyen Göksu, çocuklarla birlikte resim yaparak destek verdi. 

Sergideki eserleri gezen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu her birine teşekkür etti. Göksu, "Geçmişte, bize 21. yüzyılın geleceğinin nasıl olacağı hakkında şöyle söylenirdi; Savaşlar olmayacak, özgürlükler artacak. Artık küresel ve coğrafi sınırların farklı anlamlarda çizileceği bir dünyada yaşayacağımızı ifade ederlerdi. Ancak bize anlatılan her şey yalanmış.” dedi.