Bülten Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 16.03.2024 11:26

Erzincanlılar Karakaya'yı bağrına bastı

Erzincanlılara misafir olan Mimar Karakaya, "Bizim tecrübemiz, projelerimiz Kartal'ı, İstanbul'un markası haline getirmeye yeter" dedi.
Erzincanlılar Karakaya'yı bağrına bastı

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Erzincanlılara misafir oldu. Karakaya’yı içtenlikle ağırlayan Erzincanlılar, desteklerini bildirdiler. Erzincan Tercan ve Köyleri Yardımlaşma Derneği’ne misafir olan Mimar Karakaya, “1 Nisan sabahı belediyeyi öğrenmeye değil, belediyeye tecrübelerimizi aktarmaya geliyoruz. Bizim tecrübemiz, projelerimiz Kartal’ı, İstanbul’un markası haline getirmeye yeter. İşi ehline teslim edip iyi bir yönetici olacağım. Belediye başkanı çalışkan olmalı. Böyle olmazsa 15 yılda olduğu gibi Kartal köy olur ve olmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

PIRLANTA GİBİ KARTAL’I ÇÖP HALİNE GETİRDİLER

Herkesi kucaklayan, rahatlıkla ulaşılabilen bir başkan olacağını açıklayan Karakaya, “Kartal sanayinin, eğitimin, ticaretin, siyasetin merkezi olan kadim bir ilçe iken köy görüntüsüne sahip durumda. Pek çok çok ülke ve şehir gezdim. Ama Kartal bambaşka bir yer. Pırlanta adeta. Ama işlemesini bilmeyen ellerde çöp haline geldi” diye konuştu.

HÜSEYİN BAŞKANIN DERDİ VAR

AK Parti Kartal İlçe BaşkanıNimet Gündoğdu, “Dertli olmak lazım. 3 dönemdir Kartal’ı CHP’li başkanlar yönetiyorlar. Ama işin ehli değil. Hüseyin başkan 20 farklı ülkede güzel projelere imza attı. İstanbul’da da belediyelerde güzel işler yaptı. Tecrübesi, bilgisi, birikimi, derdi her şeyi var. İstanbul’u Muradına Kartalı mimarına kavuşturalım” dedi.