Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 10.08.2024 11:19

Erman Toroğlu'nun alışveriş keyfi

​Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, geçtiğimiz gün eşi Avukat Ezgi Yavuz ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Erman Toroğlu'nun alışveriş keyfi

Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan çift, bir süre burada alışveriş yaptıktan sonra güzel havanın tadını çıkarttı. Tüm mağazaları gezip alışveriş yaptıktan sonra aracına doğru yönelen çift, muhabirlerin kendilerini görüntülediğini görünce durup poz verdi. siyahlar içerisindeki AVM tarzları ile dikkat çeken çift, daha sonra AVM’den ayrıldı.

ALIŞVERİŞ KEYFİ

Deneyimli futbolcu Uğur Demirok, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı futbolcu, yeni sezon ürünlerini inceleyip güzel havanın tadını çıkarttı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp yakın dostu ile objektiflere poz veren Uğur Demirok, Daha sonra soluklanmak için meydan katında bulunan Cantinery restorana geçti. burada keyifli vakit geçirip eğlenen Uğur Demirok, Yanına gelen futbolseverlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.