Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 19.08.2024 10:48

Ekranlara geri dönmek heyecan verici

​Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün eşi Bedri Güntay ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Ekranlara geri dönmek heyecan verici

Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan çift, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında muhabirlerin kendilerini görüntülediğini görünce gülümseyen Pelin Karahan, ‘’tatilden yeni döndüm eksiklerim vardı onları tamamlıyorum’’ açıklamasında bulundu. ‘Kirli Sepeti’ dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olduğu sorularına ise ‘’harika bir kadronun içine dahil oldum ‘Meyra’ karakterine can vereceğim, ekranlara geri dönmek açıkçası heyecan verici’’ ifadelerini kullandı. Yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, kendisine gösterilen yoğun ilgiyi sempatik halleriyle karşıladı. Her zaman olduğu gibi güzelliği ve şık tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Pelin Karahan’ın, eşi Bedri Güntay ile uyumlu tarzı ise gözlerden kaçmadı. Çift, alışverişini tamamladıktan sonra ise AVM’den ayrıldı.

HAYRABOLU KONSERİNDE DANSLI SHOW VAR

Sahnelerin genç ve başarılı isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı şarkıcı, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaşan Aleyna Kalaycıoğlu, ‘’yeni şarkılar yolda, Hayrabolu konseri için hazırlıklar tam gaz devam ediyor izleyiciler için danslı özel bir show olacak ben de heyecanlıyım açıkçası’’ ifadelerini kullandı. Şıklığı ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kalaycıoğlu, kısa süren alışveriş turunun ardından meydan katında bulunan Morini restorana toplantı yapmak için geçti. Restoran çıkışı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan güzel şarkıcı, sevenlerini kırmayıp hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. 

YAKIN DOSTLARIN ALIŞVERİŞ GÜNÜ

Başarılı sunucu ve komedyen Hayrettin Karaoğuz, geçtiğimiz gün ünlü iş insanı Mehmet Uğur Deveci ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan ikili, bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Daha sonra meydan katında bulunan Cantinery restorana geçip yemek eşliğinde keyifli vakit geçiren yakın dostlar, restoran çıkışı muhabirlerin kendilerini görüntülediğini görünce ‘’iyi çalışmalar arkadaşlar’’ diyerek, araçlarını bıraktıkları vale noktasından alıp günü sonlandırdı. Yakın dostların, şık AVM tarzları dikkat çekerken, neşeli ve eğlenceli halleri ise gözlerden kaçmadı. 

BAŞ BAŞA AKŞAM YEMEĞİ

Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde futbol oynadıktan sonra kariyerine yorumcu ve altyapı sorumlusu olarak devam eden eski milli futbolcu Necati Ateş, geçtiğimiz gün kız arkadaşı İlsu Oban, ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan çift, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptıktan sonra soluğu meydan katında bulunan Cantinery restoranda aldı. Uzun süre yemek yiyip sohbet eden ve keyifli vakit geçiren çift, restoran çıkışı muhabirlerin objektiflerine takıldı. Hızlı adımlarla alışverişlerini sonlandıran çift, daha sonra araçlarını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.