Bülten Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 16.03.2024 09:16

Ekinci: Kartal'a mimar eli dokunacak

Kartal Topselvi'de yaşayan Elazığ Madenlilerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, "Kartal'a mimar eli dokunacak. İstanbul'da da Murat Kurum kazanacak" dedi.
Ekinci: Kartal'a mimar eli dokunacak

AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, “Kartal’a mimar eli dokunacak. İstanbul’da da Murat Kurum kazanacak. Ve merkezi hükümetimizle Kartal’ı depremi hazırlıklı hale getireceğiz” dedi. Kartal Topselvi’de yaşayan Elazığ Madenlilerle buluşan Ekinci, CHP yönetiminin kentsel dönüşüme engel olduğunu söyledi. Ekinci’ye AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ve AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu eşlik etti.

REKLAMA VAR, KENTSEL DÖNÜŞÜME YOK

CHP yönetiminin başta deprem bölgeleri olmak üzere kentsel dönüşüm projelerine engel olduğunu söyleyen Ekinci, “CHP bu işi yapamaz. 5 yıldır yaptıkları bir dönüşüm yok. CHP’li yönetimden önce KİPTAŞ, TOKİ gibi çalışılıyordu. Reklama milyonlar harcıyorlar ama kentsel dönüşüme ayırmıyorlar. Üstelik kentsel dönüşüme götürdüğümüz alanlara da karşı çıkıp iptal ettiriyorlar. Allah vizyon sahibi başkanlarımıza İstanbul'un sorunlarını çözmeyi nasip etsin” dedi.

24 PRESTİJLİ PROJE

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise “Kartal’ı yeniden canlandıracak ve eski günlerine kavuşturacağız. Kartal kaderine terk edilmişlikten çıkacak. Uzman ekibimizi topladık. 10 günde 100 projeyi hazırladık. 24 tanesi prestij projesi olacak” diye konuştu. Kentsel dönüşümde kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirten Karakaya, “Müteahhitlerin işlerini bırakmasına ve vatandaşı mağdur etmesine de izin vermeyeceğiz” dedi.

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK

Mimar Hüseyin Karakaya, “Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak. Sizlerin vereceği destek ve gayretle Kartal’ı hak ettiği yere taşıyacağımıza söz veriyorum. Siz değerli hemşehrilerimden desteğinizi bekliyorum. İnşallah Kartal hak ettiği değeri bulacak. Bizim buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.