Magazin Kaynak: COŞKUN ÇELİK 11.08.2024 06:53

Ebru Gündeş ve Gökhan Tepe'den Unutulmaz Düet!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Kıbrıs Elexus Hotel'de düzenlenen muhteşem bir konserle hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilgi gören konser, birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Ebru Gündeş ve Gökhan Tepe'den Unutulmaz Düet!
Gecenin sürprizi ise ünlü şarkıcı Gökhan Tepe'nin sahneye çıkması oldu. İzleyicilerin arasında Ebru Gündeş'i dinlemeye gelen başarılı sanatçı Ebru Gündeş’in daveti üzerine alkışlarla sahneye çıktı.

Gökhan Tepe’nin sahneye çıkmasıyla hakkında övgü dolu sözlerle konuşan Ebru Gündeş “Bu gece benim için çok özel bir gün. Çünkü en sevdiğim arkadaşlarımdan Gökhan Tepe aramızda. Gökhan Tepe, müzik camiasında görebileceğiniz en beyefendi ve en düzgün insanlardan biridir. Onu çok seviyoruz; müzik camiamızdaki ender isimlerden biri” diye konuştu.

Gökhan Tepe’de Ebru Gündeş’in kendisi hakkında övgü dolu sözlerine aynı şekilde karşılık vererek şunları söyledi “Yıllar boyunca bestelerimi Ebru Gündeş'in sesinden dinlemek beni çok mutlu etti. Bugün yine dünyaya gelsem, bestelerimi yine Ebru Gündeş'e veririm.” İkili, birlikte Gökhan Tepe’nin yazdığı Veda Makamı isimli şarkıyı seslendirdikleri düet ile geceye damgalarını vurdular. Konserin en özel anlarından biri olarak kaydedilen bu düet, izleyenlerin hafızalarına kazındı. Hem Ebru Gündeş hem de Gökhan Tepe, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Ebru Gündeş ve Gökhan Tepe’nin bu eşsiz düeti, müzikseverler tarafından uzun süre unutulmayacak. İkili, ilerleyen dönemlerde de birlikte sahne alabileceklerinin sinyallerini verdi.