Magazin Kaynak: BURHAN AKDAĞ 02.08.2024 10:23

Eat Like an Italian ikinci defa Ağustos'ta

İtalyan mutfağının dünyaca bilinen zengin mutfağı ve imza lezzetleri, ikincisi düzenlenen Eat Like an Italian etkinliği ile 4 Ağustos Pazar günü Club Creative Agency organizasyonuyla Hilton İstanbul Bosphorus'un yemyeşil Gün Bahçesi'nde gastronomi meraklılarını ağırlayacak.
Eat Like an Italian ikinci defa Ağustos'ta

Eataly'nin maharetli şeflerinin etkinlik için hazırlayacağı İtalyan lezzetler, etkinlik alanında kurulacak olan farklı istasyonlarda tüm gün boyunca katılımcılara sunulacak. 

Etkinlikte birbirinden lezzetli tabakların keyfini çıkaracak olan katılımcılar, diğer yandan müziğin ve doğanın buluşmasıyla nefis kokteyller eşliğinde bambaşka bir deneyim yaşayacak. 

Aperitiflerden, pizza, makarna çeşitlerine, salatalardan tatlılara birçok sürpriz lezzetin yer alacağı etkinlikte, Hemi, Nazlı Var ve Pekiner DJ kabinin başında olacak. 

Saat 15.00 itibarıyla kapılarını aralayacak olan Eat Like An Italian, katılımcı markalar ve çeşitli workshoplar eşliğinde gece yarısına kadar devam edecek. 

4 Ağustos'ta ikincisi düzenlenecek olan Eat Like an Italian ile lezzet dolu bir Pazar yaşamak için Hilton İstanbul Bosphorus'ta buluşalım!