Müzik Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 22.08.2024 13:07

Duru Pi'in ilk single'ı AŞKISINA yayında

Duru Pi, kariyerinin ilk Single'ı olan " Aşkısına" şarkısı önceki gün tüm dijital platformlarda yayına girdi. Yapımcılığı Loop Müziğin yaptığı, prodüktörlüğünü ise İsra Gülümser'in yaptığı şarkının tanıtımı önceki akşam Wu Bomonti'de yapıldı. Duru Pi'nin ilk şarkısı olan " Aşkısına" son zamanlarda ilişkilerde yaşanan "Ghost" olma konusunu işliyor.
Duru Pi'in ilk single'ı AŞKISINA yayında

Duru Pi şarkısının tanıtımı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Duru Pi " çok heyecanlı ve mutluyum. Hikayesinin herkese hitap ettiğini düşünüyorum. Gençlerin love bombing, ghosting terimlerini aslında biz şarkıya işledik.” Klibi Güney Kore’de çekmesi ile ilgili ise; “ Şu an Kore kültürü çok popüler. Bir değişiklik yapmak istedim ve ekiple Güney Kore’ye gittik. 10 günde de klibi çektik”dedi. Ben kalbimde hep müzisyendi ve bunu hep insanlara duyurmak istedim. İsra Gülümserle’de çok güzel projeleremiz var. Bu şarkı da ona ait ve çok güzel bir proje oldu diyebilirim.”dedi. Şarkıcı daha sonra canlı olarak şarkısını seslendirirken büyük alkış topladı. Şarkıcıyı bu gecede Günay Musayeva, Damla Colbay, Özlem Maden, Ali Yerlikaya gibi ünlü isimlerde yalnız bırakmadı. 

 “Aşkısına” şarkısının klibi ise çoğunluğu Güney Kore’de Seul’de çekilirken bazı sahneleri İstanbul’da çekildi.  Duru Pi’ye klipte birçok dansçı eşlik ederken, şarkıcının partneri ise uzak doğulu ünlü oyuncu Joseph Norris oldu.