Spor Kaynak: Haber Merkezi 04.08.2024 10:24

Dünyanın En Büyük Yelkenli Yatı Club Med 2 İstanbul'da

Turizm sektörünün öncü markası Club Med'in dünyanın en büyük yelkenli yatı olan 5 direkli yelkenli yolcu gemisi "Club Med 2", bugün (3 Ağustos) 400 yolcusuyla İstanbul'a gelerek Galatport'a yanaştı.
Dünyanın En Büyük Yelkenli Yatı Club Med 2 İstanbul'da

75 yıllık her şey dahil konseptini, yeniden tanımladığı lüks anlayışıyla birleştiren ve tesislerinin tamamını yenileyerek bir üst segmente taşıyan Club Med’in, Exclusive Collection özel serisine ait, 5 direkli yelkenli lüks yatı Club Med 2, Atina’dan başlayarak gerçekleştirdiği Yunan adaları yolculuğunu İstanbul’da tamamladı.

5 direği, 184 kamarası, 2700 m2’lik güvertesi ve 187 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük yelkenlisi olan Club Med 2, Fransa, Belçika, İngiltere ve İsviçre ağırlıklı 400 seçkin turistten oluşan yolcusuyla İstanbul'da Galataport'a yanaştı.

Tüm arzulara göre uyarlanmış üç farklı tema üzerine kurulu zengin rota yelpazesi sunan Club Med 2, kısa Akdeniz kaçamakları, 7 gece Yunan adaları ya da transatlantik uzun mesafe kış yolculukları ile birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Club Med 2’nin bu yıl içindeki bir sonraki İstanbul ziyareti 24 Ağustos’ta olacak. Club Med 2’nin 2025 programındaki 4 farklı yaz rotasında yer alan İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Alanya ziyaretleri için şu anki doluluk oranları ise %50’nin üzerinde.