Güzellik Kaynak: Hibya Haber Ajansı 18.08.2024 14:00 Güncelleme: 08.08.2024 20:26

Dolce & Gabbana 99 Euroluk köpek parfümünü piyasaya sürdü

İtalyan markası evcil hayvan kokularına ilk adımını attı. Dolce & Gabbana 99 Euroluk köpek parfümünü piyasaya sürdü.
Dolce & Gabbana 99 Euroluk köpek parfümünü piyasaya sürdü

Ancak Kraliyet Hayvanlara Zulmü Önleme Derneği RSPCA, köpeklere kendi kokularını vererek onların koku alma duyularıyla oynanmaması konusunda uyarıda bulunarak, kokunun onlar için rahatsız edici olabileceği ve çevreleriyle bağlantı kurma becerilerini engelleyebileceği uyarısında bulundu.

"Koşulsuz sevgi", "sadık" ve "oyuncu", İtalyan moda evinin köpekler için alkolsüz yeni bir kokulu buğu için hazırladığı son kampanyanın merkezinde yer alan kelimelerden bazıları.

Sahiplerin 99 Euro karşılığında satın alabileceği parfümün cam şişesinin üzerinde 24 ayar altın kaplama bir pati bulunuyor ve müşterilere etiketli özel bir Dolce & Gabbana köpek tasması sunuluyor.

Daha önce de 2007 yılında Londra'daki lüks mağaza Harrods, Sexy Beast adında bir köpek parfümü piyasaya sürdü. Şubat 2022'de Elizabeth II, Sandringham kraliyet armasıyla süslenmiş Happy Hounds köpek kolonyasını piyasaya sürdü. İngiliz perakendeci Space NK, 20 sterline "keskin üst notalar" içeren bir köpek spreyi satıyor. L'Oréal'in sahibi olduğu Kiehl's ise 18 sterline sevimli bir köpek spreyi satıyor.