Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 25.04.2024 16:34

Divarese'den Sürdürülebilir Adımlar

Stil ve konfor denilince akla ilk gelen isim Divarese, sürdürülebilirlik misyonunu güçlendirmek ve çevresel etkiyi azaltmak için yenilikçi adımlar atıyor. Divarese'nin çevreye ve insana olan sorumluluğundan dolayı ortaya çıkan, okyanus atıklarından geri dönüştürülmüş taban teknolojisi ile üretilmiş koleksiyonu sürdürülebilir adımlar atmanızı sağlıyor.
Divarese'den Sürdürülebilir Adımlar

Dış tabanı ve ana malzemezi %100 okyanuslardaki plastik şişelerden üretilen koleksiyon ile Divarese, sürdürülebilirlik için yenilikçi adımlar atıyor. Çevre dostu materyallerin kullanımı, doğal kaynakların korunması ve plastik atıkların azaltılması amacıyla yapılan bu çalışmalar, markanın çevresel etkisini azaltmaya yardımcı oluyor.

Divarese'nin sürdürülebilir ayakkabılarının dış materyali kadar iç materyali de doğal ve çevre dostu! İç materyal olarak %100 organik pamuk malzemeden üretilmiş koleksiyon, %100 dönüştürülmüş hafızalı iç taban teknolojisi ile maksimum konfor vadediyor. Koleksiyondaki sneaker tasarımlarının bağcıkları ise %50 dönüştürülmüş polyester ve %50 organik pamuk malzemelerden üretilmiş.