Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 24.03.2024 19:13

Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünü genişletiyor

Nadir hastalıklar ve karşılanmamış sağlık ihtiyaçlarına dünya çapında çözümler sunan GEN, iletişim çalışmalarını yürütmek üzere Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.


Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünü genişletiyor

Yerli ve global pek çok markanın kurumsal ve stratejik iletişim danışmanlığını üstlenen Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Nadir hastalıklar başta olmak üzere birçok branştaki yüksek talep gören ve rekabetçi ürünleri ve globalleşme yolundaki istikrarlı yükselişi ile sektörün önemli oyuncularından biri olan GEN, iletişim yönetimini Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı’na emanet etti. Ajans, stratejik iletişim, medya ilişkileri, konu ve etkinlik yönetimi, paydaş ilişkileri ve kriz yönetimi alanlarının yönetimini gerçekleştirecek. 

Hayata geçirdiği projeleri ile Ipra, Felis, Kristal Elma, Prida ve İstanbul Marketing Awards gibi sektöre değer katan 30’dan fazla ödülün sahibi olan Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı; JYSK Türkiye, Eyüp Sabri Tuncer, Viatris Türkiye, Canped, Humanis, Grohe, Bahçeşehir Üniversitesi, Recordati İlaç, Novo Nordisk Türkiye, Global Gıda ve Abdi İbrahim gibi önemli markalara hizmet vermiştir.