Teknoloji Kaynak: MAZLUM AYDIN 04.08.2024 16:30

Dark and Darker Mobile, Küresel Beta Testi başarıyla geçti

KRAFTON Inc., bugün itibarıyla yeni oyunu Dark and Darker Mobile'ın Küresel Beta Testi'nin başladığını duyurdu. Türkiye, Güney Kore, ABD ve Japonya gibi belli başlı ülkelerde gerçekleşecek beta testi 11 Ağustos'a kadar devam edecek. 16-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen beta kayıtlarına oyunculardan gelen yüksek talebi karşılamak adına KRAFTON, sunucu kapasitesini iki katına çıkararak daha fazla oyuncunun betaya girebilmesini sağladı.
Dark and Darker Mobile, Küresel Beta Testi başarıyla geçti

Güney Kore dışında ilk kez gerçekleştirilecek olan beta testi, uluslararası kullanıcıların oyundan beklentilerine cevap vermek için düzenleniyor. KRAFTON, bu testten gelen geri bildirimleri oyunu daha da geliştirmek için kullanmayı planlıyor ve oyunu 2024'ün ilerleyen dönemlerinde tüm dünyada yayınlamayı hedefliyor. Ayrıca KRAFTON, beta testi için aralarında Samsung Electronics’in de bulunduğu iş birliklerine devam ediyor.

 

Küresel Beta Testi'nin şerefine resmî Dark and Darker Mobile X hesabında bir etkinlik düzenlenecek. Oyuncular, karakterlerinin üzerlerindeki teçhizat ve eşyalarla ekran görüntüsünü alabilir ve bunları X'te paylaşarak Google Play veya iTunes üzerinden hediye kartları kazanma şansına sahip olmak için çekilişe katılabilir. Bugün başlayan etkinlik 11 Ağustos’a kadar devam edecek.