Halkbank web
Ekonomi Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 04.08.2024 16:08

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Türkiye Konut Isıtmasından Sorumlu Müdürlüğü görevine Gülşah Aksu Ayaz atandı

Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika yapılanmasında 2019 yılından itibaren Polimer Kauçuk bünyesinde Bölge Satış Müdürü olarak görev yapan Gülşah Aksu Ayaz, 1 Ağustos 2024 itibarıyla İklimlendirme Çözümleri Türkiye iş kolunda Konut Isıtması Kıdemli Satış Müdürü görevini üstlenecek.
Danfoss İklimlendirme Çözümleri Türkiye Konut Isıtmasından Sorumlu Müdürlüğü görevine Gülşah Aksu Ayaz atandı

İklimlendirme, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında hizmet veren Danfoss'un İklimlendirme Çözümleri Türkiye iş kolunda önemli bir atama gerçekleşti. 2019 yılından bu yana Polimer Kauçuk bünyesinde Bölge Satış Müdürü olarak görev yapmakta olan Gülşah Aksu Ayaz, 1 Ağustos 2024 itibarıyla İklimlendirme Çözümleri iş kolunun Konut Isıtması fonksiyonundan sorumlu Kıdemli Satış Müdürü olarak görev alacak.

 

Yeni görevinde Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan bölgelerinde konut ısıtma ürün gamından sorumlu olacak Gülşah Aksu Ayaz, aynı zamanda pazardaki ana müşteriler ve karar vericilerle iş geliştirmeye odaklanacak. Bu yeni atamayla, Danfoss'un konut ısıtması ürün grubunun pazardaki etkisinin artırılması hedefleniyor.  

 

Gülşah Aksu Ayaz kimdir? 

 

Gülşah Aksu Ayaz, 2004 yılında Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu ve 2007 yılında Kuzey Illinois Üniversitesi'nden Endüstri Mühendisliği ve Endüstriyel Yönetim yüksek lisans derecelerini tamamladı. 17 yılı aşkın deneyime sahip Ayaz, ürün yönetimi, pazar geliştirme, müşteri ilişkileri ve satış departmanlarında görev yapmıştır. Gülşah Aksu Ayaz, 2019 yılından bu yana Polimer Kauçuk bünyesinde Bölge Satış Müdürü olarak görevini yürütmekteydi.

 

 

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş kolunun konut ısıtma pazarında merkezi ısıtma sistemlerine ve toplu konut sektörüne sunduğu ürünler arasında termostatik vanalar, oda termostatları, sulu yerden ısıtma sistemleri, ısı istasyonları ve kalorimetreler bulunmaktadır. Bu ürünlerin tamamı, dairelerin yerden ısıtma sistemlerinde, kontrolünde, hidronik balanslamasında, kullanım sıcak suyu temininde ve ısıtma giderlerinin kontrolü ile paylaştırılmasında kullanılmaktadır. Bu ürünlerin ortak özellikleri, enerji verimliliği sağlaması, izlenebilirlik ve ölçülebilirliktir. Bu sayede site yönetimleri ve daire sakinleri, iklimlendirme kaynaklı maliyetlerde tasarruf sağlayabilirler.