Vakıf Katılım web
Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.08.2024 15:00 Güncelleme: 14.08.2024 15:13

Dağ: Büyük AK Parti ailesi, umudun, geleceğin, icraatın adı olmaya devam edecektir

Ankara, 14 Ağustos (Hibya) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda bir konuşma gerçekleştirdi.
Dağ: Büyük AK Parti ailesi, umudun, geleceğin, icraatın adı olmaya devam edecektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Sayın Cumhurbaşkanım, açtığınız bu yolda Türkiye, gönül coğrafyamızın umudu, müesses nizama karşı güçlü itirazın adresi olmuştur. Bugün katiller Filistin ve Gazze’de, insanlık tarihinin en büyük cinayetini işlerken, işgalciler kadınları, çocukları ve yaşlıları yerinden ederken, Türkiye mazlumların umudu, mahşeri vicdanın sesi olmaktadır.

Recep Tayyip Erdoğan, Filistin’in haklı davasını dünyaya duyurmak için amansız mücadele eden tek liderdir. Filistin’de yaşanan insanlık dramı Recep Tayyip Erdoğan için de AK Parti için de hesap yapılacak, menfaat gözetilecek bir mesele değildir, olmamıştır bundan sonrada olmayacaktır.

Milletimiz ve yüreği Filistin ile atan dünyanın her bir noktasındaki insanlar bilmelidir ki; Türkiye, yeise düşen tüm yüreklere ışık olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanım, milletimize hizmet etmenin, onu karşılıksız sevmenin ne demek olduğunu biz sizlerden öğrendik. Büyük AK Parti ailesi olarak sizlerin öncülüğünde Türkiye’nin geleceği için ‘Aşk ile koşan yorulmaz’ diyeceğiz ve koşmayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Hem bu salonda hem de illerimizde bizi takip eden yol arkadaşlarımız hiçbir zaman mücadeleden kaçmadı, bundan sonra da kaçmayacak.

Büyük AK Parti ailesi, umudun, geleceğin, icraatın adı olmaya devam edecektir.

AK Partinin kuruluş dönemindeki ülkemizin koşullarına ve her türlü yıldırma politikalarına rağmen Türkiye siyasetinde köklü dönüşümlere vesile olmak için elini taşın altına koyan kurucularımıza, kurucular kurulu üyelerimize AK Parti ailesi olarak memnuniyetlerimizi ifade ediyoruz.”