Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Tarık DURMAZ 24.07.2024 11:43

Çoklu Görevlerinde Destek Oluyor

Yeni teknoloji trendlerini takip eden modern kullanıcıların gözdesi Acer Aspire Spin 14, mobil halde çalışan kullanıcıların, çoklu görev yeteneklerine ihtiyaç duyan profesyonellerin ve üniversite öğrencilerinin her türlü kullanım senaryosu için 4 farklı kullanım moduyla geliyor. Aspire Spin 14 (ASP14-51MTN-701D), sahip olduğu hassas dokunmatik ekranı ve Acer Active Stylus kalemiyle yaratıcılığı en üst seviyeye taşıyor.
Çoklu Görevlerinde Destek Oluyor

Acer Aspire Spin 14, dizüstü bilgisayar, çadır, ekran ve tablet modları arasında kolayca geçiş sağlamaya imkan tanıyan 360°hareket kabiliyetine sahip menteşesiyle yaratıcı görevleri başarıyla tamamlıyor, kullanıcının dilediği şekli alarak kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Windows 11'in Microsoft Copilot özelliği sayesinde kullanıcılar yapay zeka destekli görev yardımı ile yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini artırırken Windows Copilot’a klavyede özel olarak atanmış tuş aracılığıyla hızlı ve kolay erişim sağlayabiliyor.

İnce, Hafif ve Hassas Dokunmatik Ekranıyla Mobil Kullanıcıların Gözdesi  

İnce ve hafif 360° menteşe tasarımı sayesinde kullanıcılar Acer Aspire Spin 14’ü çevirebiliyor, katlayabiliyor, döndürebiliyor ve çadır modunda kullanabiliyor. Cihazın 16:10 en-boy oranına sahip, Acer BlueLightShield™ teknolojili 14 inç WUXGA IPS hassas dokunmatik ekranı, Acer Active Stylus desteği sunduğu için yaratıcı işlerle uğraşan profesyonellere yönelik sınırsız ve zahmetsiz bir kullanım alanı da sunuyor. Wacom AES 2.0 teknolojili şarj edilebilir Active Stylus, doğal bir yazma ve çizim desteği sağlarken daha doğru ve hızlı girişler için 4096 basınç seviyesiyle daha fazla hassasiyet sunuyor. Tüm bu özellikleri Acer Aspire Spin 14’ün kullanıcılar için mükemmel bir tuval işlevi görmesini sağlıyor ve not almayı, çizim yapmayı ve diğer tüm çalışma süreçlerini kolaylaştırıyor. Aynı zamanda cihazlar arasında geçiş yapmak ya da harici ekranlar gibi bir cihazdan bir diğerine sorunsuzca bağlanabilmek için USB Type-C (Thunderbolt 4) ve HDMI 2.1 desteği de mevcut. 

Kullanıcıyı Merkeze Alan Eşsiz Deneyim 

Her göreve hazırlıklı olan Acer Aspire Spin 14, Intel® Core™ Ultra 7 150U işlemci ve 16 GB LPDDR5 bellek ve 512 GB M.2 SSD ile pek çok zorlu görevin altından kalkabilecek kapasiteye sahip. Acer Aspire Spin 14, üretkenliği daha da üst seviyelere taşıyabilmek için mobil cihazları kablosuz olarak PC’ye entegre etmeyi sağlayan Intel® Unison™’la birlikte geliyor. Öte yandan cihaz, klavyedeki tuş ile kolayca erişilebilen Windows Copilot sayesinde çalışırken, içerik oluştururken veya oyun oynarken kişiselleştirilmiş yanıtlar ve görevlerde yardımcı olmak için yapay zekanın gücünden yararlanarak daha fazla yaratıcılık ve üretkenlik sağlıyor. Acer’ın PurifiedVoice™ ve PurifiedView™ teknolojileri, video konferanslar, toplantılar ve hatta canlı yayınla streaming yapan kullanıcıların daimi destekçisi konumunda. PurifiedVoice™ arka plan gürültülerini minimuma indiren çift dijital mikrofonla net ve pürüzsüz bir ses iletişimini sağlarken 1080p web kameranın yararlandığı PurifiedView™, daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm için arka plan bulanıklaştırma veya göz kontağını kullanıcıya göre sorunsuzca ayarlayabilme özellikleri gibi yapay zeka algoritmalarından yararlanıyor. Cihaz, kameranın yakaladığı görsellerdeki istenmeyen pürüzlü görünümü ise TNR teknolojisiyle çözüme kavuşturuyor. 

Kullanıcı dostu bir deneyim için çok yönlü bir araç olan AcerSense™ tek bir dokunuşla sistemin kontrol edilebilmesine, yönetilebilmesine, pil ve performans alanlarındaki kullanım durumlarını öğrenmeye olanak tanırken, klavyenin üst kısmındaki AcerSense Tuşu bu arayüze anında erişim sağlıyor. 

Çevreye Duyarlı Tasarım 

Yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemeler ve FSC sertifikalı kağıt kullanılarak tasarlanan ambalajıyla Aspire Spin 14, yüzde 30’u geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış arka kapağa sahip olduğundan geri dönüşüme katkı sağlıyor. Cihaz, hem Energy Star sertifikasına hem de EPEAT Silver kaydına sahip olmasıyla daha bilinçli bir tercih konusunda da öne çıkıyor.