Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 11.05.2024 12:24

Çocukların kalbi DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort'te atıyor

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort ultra her şey dahil konseptiyle, çocuklara özel tasarlanmış hem eğitici hem de eğlenceli aktivitelerle çocuk misafirlerini bekliyor. Kids Club'ta haftanın her günü 4-12 yaş arası çocuklara sanat, oyun ve spor aktiviteleriyle dolu özel bir programla bol seçenekli bir tatil sunuyor.
Çocukların kalbi DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort'te atıyor

Çocuklara ayrılmış özel alanlarda gözetmenler eşliğinde zaman geçiren minik misafirler, çeşitli oyunlarla ve eğitici aktivitelerle yeni arkadaşlıklar kurarken güzel anılar biriktiriyorlar.

 

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort Kids Club etkinlikleri arasında lego, çizim atölyesi, ebru sanatı ve seramik atölyeleri gibi çok sayıda etkinliklerin yanısıra mini disco ve özel programlarla tüm sezon boyunca ailelere çocuklarla tatil için eksiksiz bir  program sunuyor. 

 

Bodrum Torba’da eşsiz doğasıyla ve mavi bayraklı özel plajıyla, Bodrum’u yeniden keşfederken yemyeşil çim alanlarla çevrili tesis tüm misafirperverliği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancımisafirlerini ağırlıyor. Sakin ve ayrıcalıklı bir tatil deneyimini gastronomiyle birleştirerek misafirleri için sunan

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort

bu yaz denizin, güneşin ve doğanın tadını çocuklarıyla çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor.