Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.07.2024 18:01 Güncelleme: 26.07.2024 15:17

CHP Genel Başkanı Özel: Balıkesir, adil ve başarılı hizmetlerle buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, halkla bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Özel: Balıkesir, adil ve başarılı hizmetlerle buluşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve eşi Arbil Akın, Genel Başkan Özgür Özel’i beraberinde; Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 25. ve 26. Dönem Balıkesir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Mehmet Tüm ile birlikte karşıladı.

Otobüste; heyeti ve Başkan Ahmet Akın ile birlikte halkı selamlayarak şehir turu atan Özel, oradan baba ocağı dediği CHP Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret ederek partilileriyle bir araya geldi.

Hemen ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde Balıkesir halkıyla buluşan Özel; ülke genelinde 47, Balıkesir genelinde 74 yıl aradan sonra CHP’yi birinci parti yaptıkları için şükranlarını sundu.

Özel, sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şeref Defteri’ni imzalayan Özel, “İzmir’in işgalinin ardından direniş ateşini yakıp, 5 farklı kongreyi tertipleyen Kuvayı Milliye’nin sembol kenti Balıkesir’de, partimizi 74 yıl sonra yerel iktidara taşımamızın gururunu yaşıyorum. Düşmana hem ilk hem de son kurşunu atan Balıkesir’in yiğit evlatları, bu kahraman kenti Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu idaresi Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Ahmet Akın’a emanet etmiştir. Bereketli topraklarıyla; Ege ve Marmara’yı; mavi ile yeşili buluşturan Balıkesir’i adil ve başarılı hizmetlerle buluşturacağımıza olan inancımız tamdır.” ifadelerine yer verdi.

Balıkesir’de; milletvekilleri, il başkanlığı ve ilçe belediyeleriyle tam bir uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Akın, CHP’yi Balıkesir’de iktidar yapmak için ellerin geleni yapacaklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.